ZERILLAS HUNDGLÄDJE

Anmälan


För att anmäl dig till kurs fyll i formuläret här nedan.


Aktuella kurser ligger under sidan kurser, önskar du enskild träning är du välkommen att boka privatlektion och är det någon kurs du tycker saknas hör av dig så får vi se vad jag kan göra.


Vaccination, försäkring & löptikar

Er hund måste vara vaccinerad samt fri från smittsamma sjukdomar, bär hunden på smitta dvs. kennelhostan, löss och loppor etc. skall hunden stanna hemma. (vaccinationsintyg kan komma att krävas vid kursstart).


Er hund ska vara försäkrad då ni som hundägare alltid har strikt hundägaransvar över era hundar och de skador som ev. uppstår (gäller även under kurstid) enligt lagen om tillsyn över hund. Ägaren bör ha en person-/olycksfallsförsäkring ifall något händer under kurstiden, Zerillas Hundglädje ansvarar inte för hund- eller personskador.


Om din tik löper under kursen kan den tyvärr inte delta på inomhuskurs. Men på vissa utomhuskursen kan tiken delta under förutsättning att hon själv klarar av det och hänsyn tas till hanhundar. Vid höglöpet bör tiken vara hemma för både hennes och hanhundarnas skull.


Anmälan är bindande

Anmälan till kurser, träningstillfällen och föreläsningar är bindande. När du skickat din anmälan får du en bekräftelse via mail på din plats och en kallelse skickas senare ut med kurs-/ och betalningsinformation när kursstarten närmar sig.


Anmälan stryks och kursavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg resp. veterinärintyg eller om kursen blir inställd pga. för få anmälda. Att kunden ångrar sig alt. inte betalar in kursavgiften räknas inte som ett giltigt skäl/avbokning av plats. Avbokning måste ske skriftligt på mail eller muntligt till mig. Det räcker inte att lämna ett meddelande på svararen. Skulle avbokning inte ske alls debiteras hela kursavgiften.

 

Betalning

Kursavgiften faktureras och ska vara mig tillhanda innan kursstart. Betalas in till bankgiro 736-2759 eller swish 1236956452.

Jag innehar F-skattsedel.


OBS!!

För att en kurs skall starta krävs minst 4 st anmälda.

Datum på kurserna kan komma att ändras under kursernas gång.

Om du inte har möjlighet att komma vid något tillfälle, ring eller säg till innan kurstillfället så att värdefull kurstid inte går till spillo i väntan på någon.

Se till att din hund är väl rastad innan samt efter kursen och plocka upp efter din hund. Låt inte er hund utföra sina behov på husväggar, soptunnor/postlådor.


Öppetider


Under vissa perioder kan det vara svårt att nå mig i telefonen pga. kurser och mitt vanliga jobb. Så om du ringer och inte får något svar lämna gärna ett meddelande på mobilen så ringer jag upp så snart jag kan, det går även bra att skicka ett sms eller maila.

  Västeråsvägen 4, 734 51 Kolbäck   070-488 29 90

Anmäl dig till kurs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
 

Jag finns även på sociala medier

 


Facebook: Zerillas HundglädjeInstagram: zerillas_hundgladje
070-488 29 90

Västeråsvägen 4

734 51 Kolbäck

 


Välkommen till Zerillas Hundglädje

Mitt motto är att det ska va kul och ha hund därför erjuder jag kurser, privatträningar och problemhundsutredningar.


Copyright © 2018  Zerillas Hundglädje