ZERILLAS HUNDGLÄDJE

Kurser 201918/6 Nybörjarkurs i  Rallylydnad,


6 tillfällen på tisdagar

kl 19:15-20:45

plats Hundcentret i Kolbäck

pris 1 500kr. 
 

Rallylydnad innebär glädje, motivation och samarbete. Rallylydnad består utav en bana som är uppbyggd av diverse olika skyltar som förklarar vad hund och förare ska göra samt åt vilket håll de ska svänga mm. Rallylydnad är uppbyggd på momentträning varvat med följsamhet. Det är en bra träningsform för valpar och unghundar eftersom man tränar in vardags-/tävlingslydnaden på ett glatt och trevligt sätt. Det är även perfekt för den gamla hunden då hund och förare själv bestämmer takten på banan.

 

Man kan väl säga att rallylydnad är en blandning utav lydnad, freestyle och agility kryddat med ett glatt samarbete. Eftersom hunden aldrig vet vilket moment som väntas så måste den vara uppmärksam på sin förare. Hunden blir lyhörd, lydig och lycklig av att träna rallylydnad.

 

 

* Nybörjarkurs

Här får du pröva på rallylydnadens nybörjarklass. Vi går igenom hur skyltarna ser ut, hur momenten ska utföras och tränar upp fokus, positioner och koppelgående. Du får även känna på hur det är att gå en bana. Klickerträning kan ingå men inga förkunskaper behövs.

Detta är en jätte rolig kurs för dig som vill träna upp lydnaden på ett effektivt och lekfullt sätt. Inga förkunskaper krävs.

 

* Fortsättningskurs

På den här kursen går vi igenom fortsättningsklassens alla skyltar och tränar bana. För att gå denna kurs behöver du ha gått en nybörjarkurs.

 

* Rallylydnad med mål att tävla Nybörjarklass

Här går vi igenom alla nybörjar skyltar och tränar inför tävling.  Tänar start rutiner och banträning.

 

* Banträningskurs i rallylydnad. 

Här tränar vi banor med nybörjarskyltar vid varje tillfälle.

 

 

Jag finns även på sociala medier

 


Facebook: Zerillas HundglädjeInstagram: zerillas_hundgladje
070-488 29 90

Västeråsvägen 4

734 51 Kolbäck

 


Välkommen till Zerillas Hundglädje

Mitt motto är att det ska va kul och ha hund därför erjuder jag kurser, privatträningar och problemhundsutredningar.


Copyright © 2018  Zerillas Hundglädje